Lemmens CV

Sla navigatie over

Over ons

Lemmens bvba werd in 1986 opgericht door Dhr. Lemmens Ferdinand. Zijn jarenlange ervaring en een grote dosis gezond verstand en doorzettingsvermogen deed zijn firma op korte tijd groeien tot een vaste waarde in de Kempen.

De firma groeit uit tot een hecht familiebedrijf waarin ook de twee dochters reeds meer als tien jaar actief zijn en momenteel bestaat uit een vijftiental bekwame werknemers.

Daar Dhr. Lemmens het belang van de klant en zijn medewerkers centraal stelt gaat hij steeds op zoek naar toegevoegde waarden en heeft de firma zich ondertussen ook gespecialiseerd in duurzame en energiezuinige producten zoals zonnepanelen en warmtepompen. In de toekomst gaat dit ongetwijfeld een steeds grotere rol spelen in de totale ontwikkeling van een woning.

Door de jarenlange expansie van het bedrijf en de ontwikkeling van groene technieken werden de bestaande gebouwen te klein en werd er in 2009 een bedrijfshal van 2000 m² meter en nieuwe kantoren opgericht op het industrieterrein van Arendonk… wat ook weer een nieuwe drive werd voor bedienden en personeel…

Verantwoord ondernemen is geen modegrill, maar een manier van leven. Lemmens bvba hoopt hierin een vooraanstaande rol te spelen en wenst een voortrekker te zijn om zijn klanten een pasklare oplossing aan te bieden die ecologisch verantwoord is.

Met fotovoltaische panelen, vloerverwarming, warmtepompen,…of een combinatie van deze kunnen wij voor ieders budget, nieuwbouw of renovatie een aangepaste offerte aanbieden.