Lemmens CV

Sla navigatie over

Sanitair

Wat kan er meer deugd doen dan een verfrissende douche na een lange dag of een uurtje sporten ? De badkamer heeft in de loop van de jaren een ware gedaanteverwisseling ondergaan. Van het ‘kleine kamertje’ is ze geëvolueerd naar een oase van rust en welzijn.

Mensen besteden steeds meer aandacht aan dit gegeven en opteren voor nieuwe ontwikkelingen zoals regendouches die tegelijk ook ecologisch verantwoord zijn. De bekende merken zoals bv Grohe en Ideal Standard bieden een uitgebreid gamma aan waar een zo groot mogelijk comfort wordt gekoppeld aan een gering verbruik.

De badkamer als wellness ruimte, bereikbaar voor iedereen in zijn eigen woning is een gegeven waar we de eerstkomende jaren steeds meer mee zullen geconfronteerd worden.

Design en techniek gaan hand in hand en tal van gerenommeerde ontwerpers ontdekken steeds meer dat sanitaire toestellen een bron van inspiratie kunnen zijn.

Door samen te werken met groothandels die een uitgebreide toonzaal kunnen aanbieden in elke regio kan Lemmens voor u in samenspraak met toonzaaladviseurs en eigen persoonlijke inbreng een badkamer aanbieden naar ieders wens en budget waar het zalig vertoeven is.